Kerstmaal

Culy Kerst Kookworkshop

door Wanderlust

Het wordt kouder en het is al vroeg weer donker. Alhoewel het jammer is dat de winter er aankomt en we de zomer weer achter ons laten heeft het komend seizoen ook heel veel leuks te bieden. Winter betekent voor ons namelijk Kerst en geen Kerst zonder eten natuurlijk! Voorafgaande aan de feestdagen valt er heel veel te beleven op culinair gebied en een absolute aanrader is de Culy Kerst Kookworkshop!

wanderlust-blog.nl/culy-workshop
Op 12 december vindt de kookworkshop plaats. Hier leert sterrenchef Jeroen Robberegt je een Kerstwaardig menu te bereiden. Je leert alle tips en tricks in de keuken wat betreft ingrediënten, bereidingen en zelfs het opmaken van het bord. Je leert hier een heel maal te bereiden, inclusief vlees, schaal- en schelpdieren en een feestelijk dessert. Na het bereiden van jouw sterrenmaal kun je hier gelijk van smullen natuurlijk.

De workshop vindt plaats in het Miele Culinary Institute in Vianen en deze wordt ook georganiseerd in samenwerking met Miele. De kookworkshop vindt plaats van 10:00 tot 14:00 en deelname kost €59,95 per persoon (dit is inclusief hapjes, drankjes en een goedgevulde goodiebag). Voor meer informatie over de workshop en het inschrijven kun je een kijkje nemen op de website van Culy!

Bron foto 2: http://www.culy.nl/

Related Posts

Leave a Comment