Dabbawalla

door admin

Maak kennis met de nieuwste maaltijdenbezorgdienst in Amsterdam: Dabbawalla. Via deze nieuwe dienst laat je al jouw vegetarische en veganistische maaltijden eenvoudig aan de deur bezorgen. Het bezorgen doet Dabbawalla gewoon op de fiets in Amsterdam.

Het concept van een fietsende maaltijdenbezorgdienst is natuurlijk niet helemaal nieuw. Al eerder schreven wij over bezorgdiensten als TringTring, Foodora en Deliveroo die allen heerlijke maaltijden van jouw favoriete restaurants in Amsterdam bezorgen. Dabbawalla onderscheidt zich echter door de focus te leggen op vegetarische en veganistische maaltijden van de hotste restaurants in Amsterdam. Zo bestel je bij Dabbawalla eenvoudig via de website maaltijden van restaurants als Rein, DopHert, Deli-Caat en Beter & Leuk. De keuze is nog niet enorm, maar de lijst van restaurants wordt door Dabbawalla zelf zorgvuldig samengesteld en we verwachten dat hier binnenkort nog meer fijne restaurants tussen te vinden zijn.

We kunnen ons voorstellen dat het voor vegetariërs en vegans in Amsterdam een aanwinst is dat een dienst als Dabbawalla het zo eenvoudig maakt om een maaltijd te bestellen. Niets geen keuzestress want je weet zeker dat alles op het menu vega(n) is. Wil jij ook bij Dabbawalla een maaltijd bestellen? Je kunt al een heerlijke maaltijd laten bezorgen vanaf € 7,50, dat is inclusief bezorgkosten. Wil je meer weten over deze leuke nieuwe dienst in Amsterdam of een kijkje nemen op de menukaarten van de deelnemende restaurants? Breng dan een bezoek aan de website van Dabbawalla.

Bron foto: https://www.facebook.com/dabbawallaNL

Related Posts

Leave a Comment