Binnenkort geopend: De Pepernotenfabriek

door admin

Alhoewel we nog niet eens goed en wel afscheid hebben kunnen nemen van de zomer liggen de pepernoten alweer in de schappen van de supermarkt. Voor sommige mensen is dit elk jaar weer onderwerp van hevige discussie, voor anderen kan het pepernotenseizoen niet vroeg genoeg beginnen. Voor die laatste categorie hebben wij nu wel heel erg goed nieuws, want dit najaar opent Van Delft maar liefst 10 pepernotenwinkels in Nederland!

Van Delft is één van de grootste producenten van pepernoten in ons land en in hun huidige winkel De Pepernotenfabriek in Amsterdam kan men het hele jaar door terecht voor pepernoten (meer dan 50 soorten!) en ander lekkers. Omdat zij al jaren een stijging zien in de verkoop van hun pepernoten en aan deze vraag willen beantwoorden openen zij dit najaar nog meer winkels in Nederland. Gisteren is de eerste pop-up store geopend in Groningen aan de Folkingestraatstraat 18 en deze maand zullen ook in Den Haag (16 september), Arnhem (18 september) en Zwolle (25 september) winkels van De Pepernotenfabriek worden geopend. Daarna volgen Haarlem, Den Bosch, Rotterdam, Alkmaar en Maastricht.

De Pepernotenfabriek

Natuurlijk kun je altijd alvast een bezoekje brengen aan hun winkel aan de Van Woustraat 101 in Amsterdam en als er geen vestiging bij jou in de buurt wordt geopend zijn hun heerlijkheden ook te bestellen in hun webshop. Wil je op de hoogte blijven van de opening van de nieuwe winkels van De Pepernotenfabriek of weten waar de nieuwe vestigingen te vinden zijn? Neem dan een kijkje op de website van De Pepernotenfabriek.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/Van-Delft-De-Pepernotenfabriek-1568869069991183/
Bron foto 2: https://www.facebook.com/Van-Delft-De-Pepernotenfabriek-1568869069991183/

Related Posts

Leave a Comment