Homelike

Homelike

door Wanderlust

In het centrum van Hilversum zit in de winkelpassage Gooische Brink in de Kerkstraat een ontzettend leuke hotspot verborgen. Alhoewel wij regelmatig in Hilversum te vinden zijn sloegen wij de Gooische Brink vaak over. Zonde want zo misten we bijna een ontzettend leuke winkel als Homelike. Bij Homelike vind je de laatste trends op interieurgebied en de leukste cadeaus, zowel voor anderen als voor jezelf.

Homelike

Dat wij Homelike nog nooit eerder hadden ontdekt komt waarschijnlijk omdat de winkel pas sinds mei in Hilversum is gevestigd. De eerste vestiging is te vinden in Naarden. Deze winkel opende in april 2014 daar de deuren en was met het verrassende en moderne assortiment gelijk een groot succes.

Homelike

Bij Homelike vind je voornamelijk Nederlandse en Scandinavische ontwerpen van bekende merken als House Doctor, StoryTiles en HK Living. De winkel zelf heeft al een prachtig interieur waardoor het assortiment nog beter tot zijn recht komt. Je vindt hier diverse interieuraccessoires, meubels en een heleboel leuke hebbedingetjes om cadeau te geven. Vooral van de prachtige vloerkleden, mooie snijplanken en de metalen tekstborden van WSPR waren wij direct groot fan, maar het assortiment is enorm gevarieerd en wisselt regelmatig. Ga dus zeker zelf een kijkje nemen bij Homelike en laat je inspireren!

Homelike

In Hilversum vind je Homelike aan de Kerkstraat 63-28 en in Naarden is Homelike nu nog gevestigd aan de Marktstraat 27, maar in november verhuizen zij naar de Marktstraat 3. Wil je meer weten over deze leuke winkel of eens een kijkje nemen in de webshop? Bezoek dan zeker de website van Homelike.

Related Posts

Leave a Comment