Hoge Ramen

door Wanderlust

Alhoewel het in de grote steden in ons land barst van de leuke hotspots vinden wij het ook heel leuk om onze favoriete plekjes in andere steden in ons land met jullie te delen. Zo is Deventer in het Oosten van ons land echt een bezoek waard vanwege de talloze leuke kleine winkeltjes in het gezellige centrum, de fijne koffietentjes zoals Coffee Together en de eerste foodhal van Oost-Nederland: Fooddock. Een andere hotspot in het centrum van Deventer die je echt niet mag missen is Hoge Ramen: een enorm grote cadeauwinkel waar je je ogen uitkijkt.

Hoge Ramen

Hoge Ramen vind je in de Grote Overstraat in het centrum van Deventer, één van de leukste winkelstraten in deze stad. De winkel is in 1980 opgericht als antiekwinkel, maar is ondertussen volledig getransformeerd tot een cadeauwinkel van formaat.

Hoge Ramen

De gehele winkel beslaat maar liefst drie panden en elk pand heeft zo zijn eigen assortiment. In het eerste pand vind je een uitgebreid assortiment aan voornamelijk boeken, speelgoed, kleding voor jong en oud en allerlei knutselspullen, terwijl je in de twee panden daarnaast, die met elkaar zijn verbonden, terecht kunt voor keukenartikelen, interieuritems, planten, kaarten, verzorgingsproducten, accessoires en nog heel veel meer.

Hoge Ramen

De winkel is enorm kleurrijk en het assortiment, alhoewel het heel divers is, is toch herkenbaar en heel typisch voor deze winkel. Zo ligt er bij Hoge Ramen een sterke nadruk op duurzame en unieke producten. Zo vind je hier een uitgebreid assortiment aan producten van mooie duurzame merken als Zuperzozial, Crayon Rocks, Lunchskins, Ecoffee en passen de kleurrijke en speelse producten en kleding van King Louie, Djeco, PlusPlus, Pylones en &Klevering helemaal bij deze winkel.

Hoge Ramen

Je vindt Hoge Ramen in de Grote Overstraat 46-48-50 in Deventer. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag en op koopzondagen. Buiten deze openingstijden om en voor iedereen die niet in de buurt van Deventer woont is de webshop van Hoge Ramen ook echt een bezoek waard. Hier vind je een groot gedeelte van het ruime assortiment van de winkel terug en natuurlijk ook meer informatie over deze leuke winkel.

Related Posts

Leave a Comment