Binnenkort geopend: De Snorfabriek

door admin

Uitgeverij Snor opent deze maand in één van de oude fabrieken in Utrecht een heuse creatieve fabriek. Hier kun je naar hartenlust eten, drinken, shoppen, workshops volgen, lezingen en exposities bezoeken en naar fijne muziek luisteren. Alsof je 6 dagen per week een bezoek kunt brengen aan het Snor Festival!

De voormalige NS-Loods De Bovenbouwwerkplaats  in Utrecht wordt binnenkort omgetoverd tot een magische fabriek waar kunst, cultuur en fun elkaar ontmoeten. Uitgeverij Snor heeft namelijk besloten dat het Snor Festival niet langer meer genoeg heeft aan een enkel weekend en vestigt in deze oude loods een heuse Snorfabriek waar je het hele jaar door welkom bent om kennis te maken met allerlei creatieve ondernemers, workshops te volgen en te shoppen.

Snorfabriek

Op zaterdag 24 en zondag 25 september wordt het Snor Festival georganiseerd en worden de deuren van de Snorfabriek voor het eerste geopend voor het publiek. Hier krijg je alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten van de Snorfabriek. Tijdens de weekend vinden er diverse workshops, optredens en boeklanceringen plaats. Zo volg je hier een workshop borduren, handlettering of dromen illustreren of schuif je aan bij de Flow papierworkshop. Kinderen kunnen deelnemen aan de theaterworkshop van de Stadsschouwburg. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om te shoppen bij diverse stands of te genieten van een hapje en een drankje bij de foodstands van onder andere de Fairtrade Wokfiets, Tour de la Frite en de Braziliaanse Foodstand.

Je vindt de nieuwe Snorfabriek in Utrecht aan de 2e Daalsedijk 14-A. Wil je meer weten over het Snor Festival of de Snorfabriek? Neem dan eens een kijkje op de website van uitgeverij Snor.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/uitgeverijsnor/

Related Posts

Leave a Comment