Nieuw geopend: TonTon Club Oud-West

door admin

Bijna drie jaar geleden opende de TonTon Club de deuren aan de Wallen in Amsterdam. De TonTon Club is een speelplaats voor volwassenen waar je je als volwassene even weer kind voelt tussen de arcadegames, flipperkasten en vele andere spellen. Door het enorme succes van de speelhal opende vorig jaar een tweede vestiging op het Westergasterrein in Amsterdam, vond eerder dit jaar de eerste stap naar de ‘kermis van de toekomst’ plaats tijdens de TonTon Club XL op het Westergasterrein en nu opent de club ook in Oud-West een nieuwe speelplaats!

De nieuwe locatie van de TonTon Club zal net als de voorgaande vestigingen een plek zijn waar je diverse (arcade)spellen kunt spelen en tegelijkertijd ook terecht kunt voor een hapje en een drankje. De nieuwe locatie biedt bezoekers echter, in tegenstelling tot de andere twee locaties waar de nadruk ligt op reeds bestaande spellen, de mogelijkheid om diverse spellen uit te testen. De initiatiefnemers achter de TonTon Club ontwikkelen namelijk zelf ook spellen en de bezoekers van de nieuwe locatie krijgen de unieke kans om deze nieuwe spellen als eerste te spelen!

De nieuwe vestiging van de TonTon Club is vanaf vandaag, 10 september, geopend aan de De Clercqstraat 62 in Amsterdam Oud-West. Je kunt natuurlijk ook gewoon een bezoekje brengen aan de vestiging in het centrum in de Sint Annendwarsstraat 6 of de vestiging in West op het Westergasterrein, aan de Polonceaukade 27. Voor meer informatie over deze leuke hotspot kun je een bezoek brengen aan de website van de TonTon Club.

 

Related Posts

Leave a Comment