De 5 leukste events dit weekend

door admin

De nazomer lijkt ook aankomende week nog even door te zetten en dat is natuurlijk een uitgelezen kans om er ook dit weekend eens op uit te trekken. Er is weer genoeg te doen in ons land en wij hebben voor jullie de leukste events van dit weekend op een rijtje gezet.

Utrecht Kookt

Amsterdam Kookt

Voor de allerlaatste keer dit jaar pakt Nederland Kookt uit met hun gezellige food & muziekfestival en daar moet je natuurlijk bij zijn! Met een gevarieerde selectie aan foodtrucks en optredens van onder andere Lucky Fonz III, Hans Dulfer, The Cool Quest en Causes is dit festival een echte aanrader. Utrecht Kookt vindt plaats van vrijdag 9 september tot en met zondag 11 september in Park Transwijk in Utrecht en de toegang is geheel gratis. Voor meer informatie over Utrecht Kookt kijk je hier.

Waarmarkt

Waarmarkt

Elke tweede zondag van de maand staat het gezellige en creatieve Honig-complex in Nijmegen geheel in het teken van design, streekproducten, fashion, food en lifestyle tijdens de Waarmarkt. Diverse creatieve ondernemers en ambachtslieden bieden hier hun creaties aan en er is voor jong en oud van alles te beleven. Wij zijn sowieso al fan van het gezellige Honig-Complex en de Waarmarkt is nog een extra reden om er dit weekend een bezoekje aan te brengen. De markt vindt plaats op zondag 11 september van 12.00 uur tot 17.00 uur en de entree is gratis. Voor meer informatie over de Waarmarkt kun je hier een kijkje nemen.

Festival Trek

wanderlust-blog.nl/trek festival

Net als Nederland Kookt doet Festival Trek dit weekend ook zijn laatste stop aan. De Trek karavaan strijkt deze week neer in het Westbroekpark in Den Haag van donderdag 8 september tot en met zondag 11 september. Hier geniet je van heerlijke hapjes en drankjes uit alle windstreken, maar er is ook volop aandacht voor muziek, theater en lokaal talent. Voor meer informatie over deze laatste editie van Festival Trek neem je hier een kijkje.

Swan Market

wanderlust-blog.nl/swan market

De creatieve en veelzijdige Swan Market is een gezellige lifestyle markt waar je kunt shoppen bij een heleboel creatieve ondernemers. Je vindt hier handgemaakte sieraden en accessoires, vintage, fashion en mooie kunst. Op de Swan Market kun je natuurlijk ook terecht voor een heerlijk hapje en drankje bij één van de foodtrucks en de gezellige sfeer wordt verzorgd door live muziek. De markt is aankomend weekend te bezoeken op zondag 11 september in het Museumpark in Rotterdam. De markt vindt plaats van 12.00 tot 18.00 en de toegang is gratis. Voor meer informatie over de markt kijk je hier.

Vlooienmarkt IJ-hallen

wanderlust-blog.nl/ijhallen 2

Eén van onze meest favoriete vlooienmarkten ooit: de vlooienmarkt bij de IJ-hallen! Deze ontzettend leuke vlooienmarkt is de grootste van Europa en vindt om de 3 weken een weekend lang plaats in Amsterdam-Noord. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het hier. Dit weekend vindt de markt plaats op zaterdag 10 en zondag 11 september van 09.00 tot 16.30 op de NDSM-werf. Voor meer informatie kun je hier een kijkje nemen.

Bron foto 3: https://www.facebook.com/Waarmarkt/
Bron foto 5: https://www.facebook.com/pages/Swan-Market/

Related Posts

Leave a Comment