DoorMeal

door admin

Laatst kwamen wij terecht bij een onwijs leuk concept met de naam DoorMeal. De naam verklapt ook al mooi wat het precies is, namelijk een maaltijd aan jouw deur! Dit klinkt wat simpel en niet erg origineel, maar bij DoorMeal draait het om gezond en vers eten. Je weet hierbij dus zeker dat wat je bestelt verantwoord en goed voor je is. Dit vinden wij leuk!

wanderlust-blog.nl/doormeal
DoorMeal is een bereiding- en bezorgservice van gezonde, verse en persoonlijk afgestemde maaltijden die aan jouw deur worden bezorgd. De visie luist: ‘Don’t just eat; eat healthy, fresh and personalized!’ De professionele chefs en voedingdeskundigen nemen jou dus volledig het werk uit de handen zodat jij niet hoeft te denken over wat je wel en niet kunt eten en wanneer of hoeveel. Via de DoorMeal app of website kun jij jouw maaltijd bestellen en wanneer je dit voor 16:00 besteld, heb je dit dezelfde avond in huis. Het is dus wel handig om het ruim optijd in te plannen. Er is iedere dag keuze uit drie type diner maaltijd, vis, vegetarisch en vlees. Ook kun je de portiegrootte kiezen, dus S/M of L. De maaltijden veranderen elke dag en je kunt tot 7 dagen vooruit plannen. Dat is nog eens handig!

Naast het makkelijk kunnen bestellen van de persoonlijke maaltijd, is het ook mogelijk om via de DoorMeal app een compleet op maat gemaakt dagmenu te krijgen met maaltijden en bijbehorende recepten voor de rest van de dag. Wij zijn helemaal fan. Ben jij ook benieuwd geworden? Klik dan hier voor de website! Let op: DoorMeal is nu alleen nog exclusief voor Amsterdam.

Bron foto 1: http://doormeal.com
Bron foto 2: http://ilovehealth.nl

Related Posts

Leave a Comment