Nieuw geopend: Søstrene Grene Den Bosch

door Wanderlust

Het is pas een maand geleden dat wij jullie lieten weten dat de ontzettend leuke winkel Søstrene Grene een nieuw filiaal had geopend in Rotterdam en nu hebben we alweer een leuk nieuwtje! De populaire winkelketen heeft namelijk vorige week alweer haar zesde vestiging in Nederland geopend, dit keer in Den Bosch.

Sostrene Grene

Søstrene Grene is zo’n winkel die zich erg moeilijk laat omschrijven. De Scandinavische winkel biedt een enorm leuk en gevarieerd assortiment aan betaalbare interieuritems, keukenitems, hobbyartikelen, speelgoed, stationery, foodproducten en andere hebbedingetjes. De van oorsprong Deense winkelketen opende de allereerste winkel al in 1973 en sinds die tijd heeft de winkel flink aan de weg getimmerd. Søstrene Grene heeft nu al meer dan vijftig winkels in Denemarken, Noorwegen, Zweden, IJsland en in Nederland samen. De allereerste winkel opende in Nederland in Groningen in 2012 en deze was zo’n succes dat Søstrene Grene sinds vorig jaar in rap tempo nieuwe vestigingen opent in de rest van Nederland. Helaas voor de fans van de winkel in het zuiden van ons land werden deze winkels vooral in het noorden en westen van het land geopend. Tot nu, want sinds vorige week is ook Noord-Brabant een vestiging van deze ontzettend leuke winkel rijker.

Sostrene Grene

De nieuwe winkel van Sostrene Grene is vrijdag 20 mei geopend aan de Orthenstraat 1 in Den Bosch. De winkel is 7 dagen per week geopend. Woon je niet in de buurt van Den Bosch? Niet getreurd! Søstrene Grene heeft ook winkels in Groningen, Zwolle, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Natuurlijk houden wij jullie op de hoogte van de openingen van toekomstige winkels. Voor meer informatie over deze leuke winkel kun je een kijkje nemen op de website van Søstrene Grene. Hier krijg je een goede indruk van het diverse assortiment en vind je ook nog eens heel veel leuke DIY ideeën.

Related Posts

Leave a Comment