Binnenkort geopend: Søstrene Grene

door admin

Als je ons al wat langer volgt dan weet je wel dat wij groot fan zijn van de winkel Søstrene Grene, te vinden in Groningen. Helaas ligt Groningen voor ons niet echt om de hoek en kunnen wij lang niet zo vaak een bezoekje brengen aan de winkel als we zouden willen. Wij waren dan ook heel blij om te horen dat Søstrene Grene binnenkort 3 nieuwe filialen opent in Nederland!

Søstrene Grene is een van oorsprong Deense winkel en de winkel bestaat al sinds 1973! Søstrene Grene heeft nu meer dan vijftig winkels in Denemarken, Noorwegen, Zweden, IJsland en in Nederland. Het eerste filiaal in Nederland in Groningen werd geopend in 2012.

Søstrene Grene is een ontzettend leuke winkel waar je een enorm groot assortiment vindt aan hobbyspullen, interieuritems en allerlei doosjes, pakjes en andere leuke dingen. Je kunt hier ook terecht voor eenvoudige keukenartikelen en een kleine selectie foodproducten.

Sostrene Grene

De nieuwe filialen in Nederland zullen worden geopend in Zwolle, Amsterdam en Den Haag. Wanneer de winkels zullen worden geopend is nog niet duidelijk, maar het gerucht gaat dat dit na de zomer zal zijn. Voor meer informatie over deze leuke winkel kun je een kijkje nemen op de website van Søstrene Grene of hun leuke Facebookpagina. Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte!

Lees ook: Nieuw geopend: Søstrene Grene Rotterdam
Lees ook: Nieuw geopend: Søstrene Grene Den Bosch

Related Posts

Leave a Comment