Foodora

door admin

Deze week schreven wij over de nieuwste bezorgdienst in Amsterdam, TringTring, waar je eenvoudig via een app je maaltijden of boodschappen bij diverse winkels in Amsterdam kunt bestellen welke vervolgens op de fiets bij jou thuis worden bezorgd. Daarna vernamen wij dat deze bezorgdienst in Amsterdam al serieuze concurrentie krijgt voor een soortgelijk initiatief: Foodora.

Foodora is een fietsbezorgdienst, net als TringTring, en is opgericht in april 2014 in München, Duitsland. De dienst was direct zo’n groot succes dat deze nu al actief is in 12 landen! Nederland is hier sinds kort aan toegevoegd en alhoewel de dienst nu alleen nog maar beschikbaar is in Amsterdam zijn er grootse plannen om uit te breiden in Nederland.

Foodora heeft een hele reeks fijne restaurants in Amsterdam die zich reeds hebben aangesloten. Je kunt via Foodora bijvoorbeeld gerechten bestellen bij SLA, Yoghurt Barn, Friska, United Pancakes, Wagamama, CT Coffee & Coconuts en Geflipt.

Foodora

Maaltijden bestellen kan eenvoudig via de website van Foodora. De dienst belooft snelle bezorging, de richttijd voor bezorging is 40 minuten. Betaling kan via iDeal, PayPal of creditcard bij bestelling via de website en de bezorgkosten voor bestelling bedragen tussen de € 1,99 en € 4,99, afhankelijk van het restaurant en de ligging.

Bron foto 1: https://www.foodora.nl/
Bron foto 2: https://www.foodora.nl/

Related Posts

Leave a Comment