Nieuw geopend: EXKi

door admin

Onlangs is op het Centraal Station in Amsterdam een filiaal van EXKi geopend, de gezonde ‘fastfood’ keten die pure, onbewerkte producten aanbiedt die niet alleen heel gezond zijn, maar ook heel erg lekker!

Bij EXKi eet je pure seizoensproducten die met zorg zijn bereid. Alle producten bij EXKi zijn zoveel mogelijk dagvers en biologisch en groente speelt hierin de hoofdrol. EXKi is een zelfbedieningsformule die uitstekend inspeelt op snelle service zonder in te leveren op kwaliteit.

EXKi

EXKi is een van oorsprong Belgisch concept dat in 2001 zijn eerste filiaal opende in Brussel. EXKi is opgezet als tegenhanger van fastfoodketens en met hun concept willen ze kwalitatief goede en gezonde maaltijden en producten aanbieden die net zo makkelijk en snel zijn als de ongezondere tegenhangers van de reguliere fastfoodketens. Het pas geopende EXKi filiaal in Amsterdam is het tweede filiaal in Nederland, het andere filiaal bevindt zich in Den Haag. Wil je meer weten over dit leuke restaurant? Bezoek dan zeker eens de website van EXKi.

Met de vestiging van EXKi, en ook horecagelegenheden als Wagamama, Chocolate Company en Julia’s, in de IJhal van het Centraal Station Amsterdam krijgt het station een heel andere feel en ligt de nadruk veel meer op diversiteit en kwaliteit dan voorheen. Dat maakt reizen met de trein toch al gelijk een heel stuk prettiger als je het ons vraagt!

Bron foto 1: https://www.facebook.com/EXKiNederland
Bron foto 2: https://www.facebook.com/EXKiNederland

Related Posts

Leave a Comment