Hip en Handgemaakt Markt

door admin

Van mei tot en met september trekt de Hip en Handgemaakt Markt het land door als gezellige creatieve karavaan en biedt op elke locatie waar wordt neergestreken de bezoekers een dag vol gezelligheid, de kans om kennis te maken met diverse creatieve ondernemers en te shoppen voor allerlei mooie producten die met zorg zijn gemaakt.

De Hip en Handgemaakt Markt is een heel seizoen lang door het hele land door te vinden en maakt er overal een feest van voor zowel de verkopers als de kopers. Niet alleen biedt de markt een platform voor creatieve producenten om in contact te komen met klanten, men kan zich hier ook volop laten inspireren, in contact komen met gelijkgestemden en vermaakt worden. Natuurlijk kun je hier naar hartenlust struinen over de markt, maar er zijn ook diverse eettentjes aanwezig en volop entertainment voor jong en oud.

De eerstvolgende editie van de markt vindt plaats op zondag 18 december van 11.00 uur tot 17.00 uur op het Vredenburgplein in het centrum van Utrecht. Voor meer informatie over de markt kun je een kijkje nemen op de website van de Hip en Handgemaakt Markt.

Bron foto: https://www.facebook.com/HHmarkt/

Related Posts

2 Beantwoorden

kim 31 augustus 2015 - 3:59 pm

Leuke tip! Ik ben gek op dit soort markten. Je vindt er altijd de leukste dingen ?

Reply
Tessa 31 augustus 2015 - 4:07 pm

Wij ook! Gelukkig zijn er steeds meer leuke, creatieve markten in het land te vinden.

Reply

Leave a Comment