Nieuw geopend: Charlie + Mary

door admin

Wie de documentaire ‘The True Cost‘ of de serie ‘De Slag om de Klerewereld’ heeft gezien weet dat er aardig wat mis is met de huidige kledingindustrie en de fast fashion trend. Gelukkig is hier steeds meer aandacht voor en zijn er ook steeds meer winkels die fair en eco-friendly fashion verkopen. Eén van onze favoriete winkels in Amsterdam waar je kunt shoppen voor fair fashion is Charlie + Mary en er is goed nieuws voor al hun fans want deze ontzettend mooie winkel heeft vorige week een tweede vestiging geopend!

Charlie + Mary is een mooie kledingwinkel in De Pijp in Amsterdam waar je, zoals zij het zelf omschrijven, true fashion kunt kopen: kleding gemaakt met respect voor mens en natuur. Een prachtig streven natuurlijk en gelukkig is hun prachtige kleding nu nog beter verkrijgbaar in Amsterdam met de opening van hun tweede winkel afgelopen zaterdag.

Charlie + Mary

De nieuwe winkel van Charlie + Mary vind je in de Hannie Dankbaarpassage 6 in De Hallen in Amsterdam. Hun eerste winkel kun je natuurlijk ook bezoeken, deze vind je in de Gerard Doustraat 84. Wil je meer weten over deze mooie winkel of hun collectie eens bekijken bezoek dan eens de website van Charlie + Mary.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/CharlieplusMary

Related Posts

Leave a Comment