Swan Market

door admin

De Swan Market is ontzettend gezellige markt die met grote regelmaat wordt georganiseerd in verschillende steden in ons land. Het is een gezellige lifestyle markt waar je kunt shoppen bij een heleboel startende, creatieve ondernemers. Je vindt hier handgemaakte sieraden en accessoires, vintage, fashion, interieur items en betaalbare kunst. Met een uitgebreide en verrassende selectie aan foodtrucks en een interessant muzikaal programma is een gezellige dagje uit helemaal compleet.

De Swan Market is een van originele Rotterdamse markt die ondertussen, door groot succes, al op verschillende plaatsen in ons land wordt georganiseerd, bijvoorbeeld Tilburg en Den Haag, en zelfs in Antwerpen (Be). De markt biedt startende creatieve ondernemers een platform om een groter publiek kennis te laten maken met hun producten op een laagdrempelige manier. Op de lifestylemarkt is het aanbod erg divers en op voorgaande edities waren op de markt de stands de bezoeken van onder andere Elenfhant, Tante Toos Suikerloos, BOHO-sloff, Beezonder, Spooky-Booh!, Sugarkat, Illu-ster en Little Luau. Daarnaast is het culinaire en muzikale aanbod ook altijd een echte aanrader. Diverse lokale en aanstormende talenten vertonen hier hun kunsten en je kunt genieten van heerlijke hapjes en drankjes van bijvoorbeeld de Puzzles Foodtruck, Fritez, La Croquette, Pachamama en Nar Catering.

De Swan Market heeft als standplaats Rotterdam, maar reist ondertussen al naar diverse andere steden. De markt is aankomend weekend te bezoeken op zondag 11 december in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. De markt vindt plaats van 12.00 uur tot 18.00 uur en de toegang is gratis.

Bron foto: https://www.facebook.com/swanmarketnl/

Related Posts

Leave a Comment