Zusss

door Wanderlust

Wij hebben weer een leuke webshop voor jullie gevonden, namelijk ‘Zusss’. Dit is een geweldig merk opgericht door, de titel verklapt het al, zussen! Zusss omschrijft zichzelf als een lifestyle die bij je moet passen, en dat doet Zusss bij ons zeker. Basic, stoer, uniek en eigenwijs is waar Zusss voor staat en dit zie je zeker terug komen in de artikelen.

wanderlust-blog.nl/zusss

Op de webshop kan je terecht voor woon- en mode-accessoires, kussens, verzorging, papierwaren en keuken- en opbergspullen. De artikelen zijn voornamelijk in natuurlijke kleuren, waar wij persoonlijk erg van houden. De kussens zijn bij ons een absolute favoriet. Er staan super leuke opdrukken en teksten op. Ook zijn wij fan van het kartonnen wandrekje. Zoiets hebben wij nog nooit gezien! Bij Zusss is ook een kadobon te verkrijgen, super leuk om aan iemand te geven natuurlijk.

wanderlust-blog.nl/zusss

Zusss is te vinden in veel winkels in Nederland. De webshop biedt een super handige optie om via je locatie te zoeken waar bij jou in de buurt een verkooppunt zit. Natuurlijk kan je gewoon 24/7 op de webshop terecht, maar soms is het wel leuk om de spullen even fysiek te zien en de gehele shopervaring te beleven. Voor de webshop klik je hier en als je op de hoogte wilt blijven via Facebook klik je hier.
Bron foto’s: http://www.zusss.nl/

Related Posts

Leave a Comment