Gin Festival

door admin

Vandaag kunnen liefhebbers van gin hun hart ophalen in Amsterdam tijdens het Gin Festival. Gin is de laatste jaren namelijk aan een enorme comeback bezig! In Undercurrent op het NDSM terrein ben je vandaag van harte welkom voor tastings, lezingen en een heleboel gezelligheid.

Op het Gin Festival zijn ruin 84 gin soorten en 14 tonic varianten aanwezig en natuurlijk is er ook volop aandacht voor jenever en vermout. Daarnaast geniet je hier van craft beer, heerlijke koffie en zijn er diverse foodtrucks aanwezig. Gedurende de dag zullen diverse sprekers uitgebreid komen vertellen over de ontwikkeling, distillatie, verpakking en geschiedenis van gin, tonic, jenever en diverse cocktails. Tevens zijn er verschillende tastingsessies en is er een gin lab waar je zelf volop kunt experimenteren.

Het Gin Festival vindt vandaag, 21 mei, plaats van 14.00 tot 22.00 in Undercurrent op het NDSM terrein in Amsterdam-Noord. De toegang aan de deur is €22,50 en hierbij krijgt je een speciaal tasting-glas en een gin guide waarmee je bij elke stand zonder bijkomende kosten kunt proeven. Wil je meer informatie over het festival? Neem dan een kijkje op de website van het Gin Festival.

Related Posts

Leave a Comment