Imps & Elfs Vintage Markt

door admin

Voor vintageliefhebbers is er tegenwoordig meer dan genoeg te beleven in het land. Niet alleen zijn er steeds meer leuke websites en Facebookpagina’s te bezoeken waar je heel eenvoudig de mooiste vintagepareltjes scoort, er vinden ook steeds meer gezellige vintagemarkten plaats. Eén ontzettend leuke vintagemarkt die we jullie zeker niet willen onthouden is de Imps & Elfs Vintage Markt in Amsterdam op 14 november!

Imps & Elfs is een designerlabel voor kinderkleding, speelgoed en accessoires en in hun webshop en 2 winkels in Amsterdam verkopen zij hun mooie producten en de producten van merken waar zij fan van zijn onder de noemer Imps & Elfs + Friends. In hun winkel aan de Sloterkade in Amsterdam organiseren zij een gezellige vintagemarkt waar alles draait om vintage kinderkleding en speelgoed. Iedereen is welkom om de markt te komen bezoeken, maar natuurlijk is het ook mogelijk om een kraam te reserveren om zelf jouw spullen te verkopen op de markt.

De Imps & Elfs Vintage Market vindt plaats op zaterdag 14 november in de Imps & Elfs + Friends winkel aan de Sloterkade 41-44 in Amsterdam. De markt is te bezoeken van 11.00 tot 16.00 en de entree is gratis. Wil je op de hoogte blijven van deze leuke markt? Volg dan zeker de Facebookpagina van Imps & Elfs.

Bron foto: https://www.facebook.com/impsandelfsfriends

Related Posts

Leave a Comment