Nieuw geopend: Weena

door admin

Alhoewel wij groot fan zijn van Rotterdam vonden wij tot voor kort het gebied rondom het Centraal Station behoorlijk teleurstellend. Er was niet zoveel te beleven, zelfs niet voor een behoorlijke kop koffie en iets lekkers. Gelukkig is daar met de recente opening van stadscafé Weena nu verandering in gekomen.

Het stadscafé opende begin oktober de deuren en is al direct uitgeroepen tot één van dé nieuwe hotspots in Rotterdam. Niet verwonderlijk, want deze nieuwe hotspot heeft die prachtige uitstraling waar je direct verliefd op wordt. Met een industriële vibe en heel veel prachtige planten is het hier heerlijk vertoeven. Weena is trouwens het zusje van Bokaal, geen onbekende in Rotterdam. Je kunt hier plaatsnemen voor het ontbijt, een lunch, een diner of gewoon een hapje of drankje. De wijnkaart schijnt erg uitgebreid te zijn en er is een apart koffiecorner waar je kunt plaatsnemen voor een kopje koffie en iets lekkers. Er zijn ook flexplekken beschikbaar waar je heerlijk aan het werk kunt dus Weena is echt van alle markten thuis.

Je vindt stadscafé Weena in Rotterdam aan de Weena 202. Het stadscafé is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08.00 uur tot 23.00 uur (op zaterdag vanaf 10.00 uur). Voor meer informatie over deze fijne nieuwe hotspot in Rotterdam kun je een bezoek brengen aan de Facebookpagina van Weena.

Bron foto: https://www.facebook.com/weenarotterdam/

Related Posts

Leave a Comment