Nieuw geopend: Charlie’s Rotterdam

door Wanderlust

De tijden dat je tijdens een bioscoopbezoek veroordeeld was tot kleffe popcorn en overprized frisdrank is voorgoed voorbij. Het horeca aanbod bij de meeste bioscopen is tegenwoordig al enorm verbeterd en onlangs zette Pathé Rotterdam nog een stap in de goede richting met het openen van restaurant Charlie’s in hun vestiging aan het Schouwburgplein. Hier kun je de hele dag door terecht voor een smakelijk hapje en drankje: of je nu een bezoek brengt aan de bioscoop of niet.

Charlie’s opende op dinsdag 13 december de deuren in Pathé Rotterdam aan het Schouwburgplein. De opening van dit nieuwe concept is een fijne toevoeging op het al aanwezige foodaanbod van Pathé en de omgeving. Bij Charlie’s kunnen gasten van de bioscoop, maar natuurlijk ook andere bezoekers, terecht voor een hapje en een drankje, maar ook een uitgebreide lunch of een smakelijk diner. Op het menu staan diverse soepen en salades en gerechten als sandwiches en gourmet hotdogs, maar de held bij Charlie’s is toch wel hun Flammkuchen. Het restaurant werkt volgens een fast casual dining principe en bestellingen doorgeven en afhalen kan bij de bar. Er wordt veel gewerkt met lokale producten. Zo is de koffie afkomstig van Heilige Boontjes en schenken ze Loopuyt gin en bier van de Kaapse Brouwers. Het restaurant richt zich duidelijk op een gevarieerd publiek. Zo zijn er diverse soorten zitplaatsen en -hoeken gecreëerd en zijn er ook flexplekken opgezet.

Je kunt Charlie’s bezoeken in Pathé aan het Schouwburgplein in Rotterdam. Het restaurant is 7 dagen per week geopend vanaf 10.00 uur. Van zondag tot en met donderdag is het restaurant geopend tot 23.00 uur en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 00.00 uur. Kijk voor meer informatie op de website van Charlie’s.

Related Posts

Leave a Comment