Tony’s Chocolonely nieuwe estafettereep

door Wanderlust

Alhoewel het standaard assortiment van Tony’s Chocolonely al heel erg fijn is weet deze chocoladeproducent ons toch regelmatig weer te verrassen met nieuwe smaken en combinaties. Op dit moment zijn de limited editions nog volop beschikbaar, maar Tony’s weet ons alweer nieuwsgierig te maken naar hun volgende creatie: de nieuwste estafettereep!

Elk half jaar verrast Tony’s Chocolonely alle chocoladefans met een speciale estafettereep, een bijzondere reep die alleen verkrijgbaar is bij de supermarkten van Albert Heijn. De allereerste estafettereep was de ‘melk-pecan-marshmellow’ variant die het afgelopen half jaar werd opgevolgd door de ‘melk-rabarber-crumble’. Vanaf vorige week ligt de nieuwste opvolger van deze estafetterepen in de schappen, de ‘puur-cranberry-anijs’. Een bijzondere en winterse variant waar we heel erg benieuwd naar zijn!

Bron foto: https://www.facebook.com/TonysChocolonelyNL

Related Posts

1 comment

Rieten Woonaccessoires 6 januari 2016 - 7:43 pm

Tony maakt verreweg de lekkerste chocolade. Ik vind zelf altijd dat het veel lijkt op de chocolade van chocoladeletters. Jammer dat hij alleen te krijgen is bij de Albert Heijn, dat is nou precies een supermarkt die wij boycotten vanwege de misleiding bij vlees en de andere rotzooi die ze er verkopen. Kocht er laatst een rundvleesprodukt en toen ik thuis kwam en op de achterkant keek stond er rundvlees met varkensvlees omhulsel.

Reply

Leave a Comment