Tony's Chocolonely Kerstreep

Tony’s Chocolonely Kerst chocoladereep

door Wanderlust

Na de opening van de Tony’s Store aan huis, de lancering van de nieuwste estafettereep en de nieuwste limited editions zou je denken dat de chocolademakers bij Tony’s Chocolonely wel even klaar zouden zijn voor dit jaar, maar niets blijkt minder waar. De schappen in de winkels zijn alweer goed gevuld met hun fijne Sinterklaasletters van melk en pure chocola met heerlijke vullingen van marsepein of pepernoot en onlangs werd bekend dat Tony’s voor het eerst ook een heuse Kerstreep lanceert!

Met het al enorm ruime assortiment van Tony’s is het al moeilijk kiezen, maar met de meest recente uitbreidingen staan we regelmatig vertwijfeld voor het schap. Natuurlijk willen we alle nieuwe smaken proeven, maar we willen ook zeker onze all time favourites niet vergeten. De doorslaggevende factor nu is toch wel de beperkte beschikbaarheid van de fijne nieuwe repen, zoals de nieuwste Kerstreep in de smaak Melk-Glühwein. Speciaal voor deze gelegenheid is de reep ook nog eens feestelijk vormgegeven in de vorm van een kerstboom met een gaatje erin zodat de reep ook nog eens in de boom kan worden gehangen (als de reep het zolang overleeft in huis natuurlijk). De speciale Kerstreep is momenteel uitverkocht, maar wij hopen natuurlijk dat deze snel weer beschikbaar is in de webshop van Tony’s Chocolonely.

Related Posts

2 Beantwoorden

Benthe 30 november 2016 - 8:36 am

Ohhh, die klinkt heerlijk ????! En alleen al voor de verpakking zou ik ‘m kopen. Binnenkort maar eens op zoek???? Liefs!

Reply
Tessa 30 november 2016 - 8:43 am

Ja he? Wij zijn ook heel erg benieuwd!

Reply

Leave a Comment