Nieuw geopend: Sharp Sharp

door admin

Rotterdam begint zo langzamerhand the place to be te worden voor allerlei leuke en gezonde hotspots die in rap tempo worden geopend. Eén van deze leuke nieuwe hotspots in Sharp Sharp. Natuurlijk kenden we Sharp Sharp al veel langer door hun fijne aanbod op markten als de NeighbourFood Market en diverse verkooppunten in ons land, maar sinds kort heeft Sharp Sharp nu ook hun eigen restaurant geopend in Rotterdam!

Sharp Sharp

Sharp Sharp staat bekend om hun lekkere zoete traktaties die toch gezond zijn en die al een lust voor het oog zijn. Het bedrijf is opgericht door Renate en Frank en door de Zuid-Afrikaanse roots van Renate zijn de hapjes stuk voor stuk smaakvol, pittig en in de meest verrassende smaakcombinaties. Hun producten zijn gemaakt van biologische en verantwoorde ingrediënten en stuk voor stuk vegan, glutenvrij, lactosevrij en suikervrij. Ze verkopen bij Sharp Sharp bijvoorbeeld no-cheesecakes zoals de Matcha No-Cheesecake, Purple Rain a Berry en de Orange No-Cheesecake, chocoladehapjes zoals de Rozen Pistachio Brownies, Bananas about Fudge en de Spicy Berry Bar en fruittaartjes als de Don’t Be Chai Pumpkinpie, Exit Egg Lemon Tart en Tango Tangerine. Ook hebben ze hun eigen granola in het assortiment en verkopen ze bananenbrood en chocolate chip cookies en nog veel meer lekkers. Naast hun eigen winkel zijn hun producten natuurlijk nog steeds verkrijgbaar bij verkooppunten door het hele land, zoals Yoghurt Barn, Café de Ceuvel in Amsterdam, Bertmans in Rotterdam en Anna’s in Utrecht.

Sharp Sharp

Je vindt het nieuw geopende restaurant van Sharp Sharp aan de Hillelaan 28 in Rotterdam. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag. Voor meer informatie over deze leuke hotspot of de verkoop van hun lekkers op andere locaties kun je een kijkje nemen op de Facebookpagina van Sharp Sharp.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/sharpsharpfood/

Related Posts

2 Beantwoorden

Anke 26 juli 2016 - 9:38 am

Ziet er heerlijk uit! Helaas woon ik wel heel ver van Rotterdam…

Reply
Tessa 26 juli 2016 - 10:23 am

Ja, leuk he? Gelukkig zijn hun lekkernijen ook op diverse andere plekken in Nederland te vinden :).

Reply

Leave a Comment