Vernieuwde website en app Cityzapper

door admin

Op Wanderlust ben je altijd aan het goede adres voor de leukste hotspots in ons eigen land, maar natuurlijk wil je ook altijd op de hoogte zijn van alle leuke plekken wanneer je een trip maakt naar het buitenland. Gelukkig zit je daarvoor goed bij Cityzapper: een superhandige website en app waar je uitgebreide stadsgidsen vindt voor jouw trip. En dat helemaal gratis!

Citytripper is zeker geen nieuw platform: al 14 jaar lang kunnen reizigers hier terecht voor uitgebreide online stadsgidsen om zo altijd de leukste hotspots te vinden op hun vakantiebestemming. In de stadsgidsen van Cityzapper vinden reizigers zorgvuldig geselecteerde tips voor de leukste bezienswaardigheden, restaurants, hotspots en musea voor bestemmingen wereldwijd. Er zijn in totaal ruim 100 stadsgidsen beschikbaar: van de populairste steden in Nederland tot steden als Tokio, Kaapstad en Belgrado. Op de website kun je heel eenvoudig jouw bestemming kiezen en zoeken naar jouw favoriete hotspots in diverse categorieën. Daarnaast vind je op de website nog handige algemene informatie over de bestemming zodat je goed voorbereid op reis gaat.

Cityzapper

Onlangs heeft Cityzapper hun platform volledig vernieuwd met een nieuw logo, een nieuw design en de mogelijkheid om de website nu ook in het Duits en in het Engels te raadplegen. De app is natuurlijk ook volledig mee vernieuwd en geoptimaliseerd voor de iPad. Een handige functie van de app is dat de gidsen ook offline te downloaden zijn zodat je deze altijd onderweg kunt raadplegen zonder torenhoge datakosten op reis. Neem zeker eens een kijkje op de vernieuwde website van Cityzapper of download de handige app in de Appstore voor je iPhone of iPad zodat je altijd en overal toegang hebt tot de leukste hotspots en bezienswaardigheden.

Bron foto’s: Cityzapper

Related Posts

Leave a Comment