Binnenkort geopend: Wyck Bazaar

door admin

Er staat Maastricht een spannend nieuw foodconcept te wachten dit jaar! Binnenkort opent hier namelijk de langverwachte Wyck Bazaar. Veel is er nog niet bekend over dit nieuwe foodconcept, behalve dan dat het een overdekt winkelgebied zal worden dat hopelijk dit voorjaar nog de deuren zal openen.

De bouw van Wyck Bazaar is al maandenlang in volle gang, maar veel wordt er nog niet losgelaten over dit nieuwe winkelgebied. De initiatiefnemers achter dit plan presenteren Wyck Bazaar als een overdekte foodpassage waar diverse ambachtelijke ondernemers hun verse producten zullen aanbieden. Dit doet ons erg denken aan het concept achter de Markthal in Rotterdam en zoals jullie wel weten zijn wij groot fan van de Markthal. Wij zijn dan ook heel erg benieuwd naar Wyck Bazaar en volgen de ontwikkelingen op de voet.

Je vindt Wyck Bazaar in de historische panden tussen de Rechtstraat 79 en de Wycker Grachtstraat 32-A in Maastricht. Tot op heden is er niets bekend over een openingsdatum, maar wij houden jullie natuurlijk op de hoogte. Volg vooral ook de Facebookpagina van Wyck Bazaar om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Bron foto: https://www.facebook.com/wyckbazaar/

Related Posts

Leave a Comment