Binnenkort geopend: Frites Atelier

door admin

Na de burger lijkt ook frites aan een heuse opmars bezig te zijn. Zo is Par Hasard op steeds meer locaties in Nederland te vinden en eerder dit jaar opende bijvoorbeeld Bram’s Gourmet Frites in Rotterdam en Schatje Patatje in Amsterdam. Frites zijn zelfs zo populair dat sterrenchef Sergio Herman zich gaat wagen aan zijn eigen friteszaak. Binnenkort opent de allereerste vestiging van zijn gloednieuwe concept, het Frites Atelier.

Er is nog niet veel te melden over het Frites Atelier, maar op de Facebookpagina krijgen fans al zo nu en dan een voorproefje van het menu en de nieuwe locatie. Alhoewel Sergio Herman met het Frites Atelier een relatief laagdrempelig concept heeft opgezet stralen zowel de locatie van de nieuwe zaak als het menu toch wel een zekere luxe uit. Dat is ook niet verwonderlijk, want als Sergio Herman iets doet dan doet hij het goed. De frites van het Frites Atelier worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde aardappels en geserveerd met diverse sauzen die met zorg zijn gemaakt. Natuurlijk hoef je niet te verwachten dat je Sergio Herman zelf achter de frituur zal zien staan: hij heeft voornamelijk zijn naam verbonden aan het concept, de zaak zelf wordt gerund door zijn zakenpartners.

De eerste vestiging van het Frites Atelier zal worden geopend aan de Venestraat 7 in Den Haag op 3 juni. De verwachting is dat maar liefst 4 andere grote steden hierna zullen volgen als deze eerste locatie een succes is. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom deze nieuwe hotspot? Volg dan zeker de Facebookpagina van het Frites Atelier.

Update: Niet alleen in Den Haag geniet je van de heerlijkheden van het Frites Atelier, er zullen in de loop van dit jaar ook vestigingen van het Fritesatelier worden geopend in Amsterdam, Utrecht en Arnhem.

Related Posts

Leave a Comment