Nieuw geopend: Happy Bowl

door admin

Na Poké Bowl in Rotterdam en Poké Perfect in Amsterdam is sinds kort ook Den Haag zijn eerste poké restaurant rijker met de opening van Happy Bowl. Voor wie nog niet bekend is met deze nieuwe trend: Poké is een Hawaiiaans gerecht dat al eeuwen bestaat en enorm in opkomst is in ons land. Een echte poké bowl bestaat uit rijst, rauwe en vooral verse vis en diverse mogelijkheden qua toppings en sauzen. Nu kan dus ook iedereen in Den Haag genieten van deze exotische lekkernij.

Happy Bowl opende op 9 november de deuren aan de Veenkade in het gezellige centrum van Den Haag. Voor een smakelijke, verse en gezonde lunch of diner ben je hier aan het goede adres. Je kunt bij Happy Bowl kiezen uit diverse signature bowls, zoals de salmon bowl, shrimp bowl of chicken bowl, maar ze serveren hier ook diverse soorten poké burrito’s. Natuurlijk heb je ook de gelegenheid om zelf je eigen poké bowl of burrito samen te stellen, waarbij je kunt kiezen uit talloze toppings.

Je vindt Happy Bowl aan de Veenkade 5 in Den Haag. Het restaurant is geopend van maandag tot en met zondag van 11.30 uur tot 21.00 uur (op zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur). Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de Facebookpagina van Happy Bowl. De heerlijkheden van Happy Bowl zijn ook te bestellen via Foodora in Den Haag. Dat is nog eens handig!

Bron foto: https://www.facebook.com/happyhawaiianpoke/

Related Posts

Leave a Comment