Nieuw geopend: Lush Den Haag

door admin

Afgelopen weekend opende onder veel belangstelling van fans en pers de allergrootste winkel van Lush in Nederland de deuren in Den Haag. Den Haag had al langer een winkel in het centrum, maar de locatie is geheel vernieuwd en is nu de grootste van ons land. Maak kennis met deze nieuwe winkel en het zeer uitgebreide assortiment en de vele extra’s op deze locatie.

Lush Den Haag

Lush is één van onze favoriete winkels voor verzorgingsproducten. Hun mooie, originele en heerlijk geurende producten zijn 100% vegetarisch, dierproefvrij, handgemaakt en zo natuurlijk mogelijk. De nieuwste aanwinst van Lush in ons land is ruim 250 m2 groot, beslaat twee verdiepingen en heeft naast een uitgebreid assortiment aan dierproefvrij verzorgingsproducten ook nog een feestruimte die kan worden afgehuurd voor speciale gelegenheden, een haarlab waar je je haren onder handen kunt laten nemen en een heuse huidverzorgingsbar. De vernieuwde winkel werd vrijdag 25 november feestelijk geopend met hapjes, drankjes, muziek, exclusieve producten en met extra aandacht en een grote bath bomb voor digitaal recht en internetvrijheid onder de hashtag #keepiton.

Lush Den Haag

Je vindt de nieuwe Lush winkel in Den Haag aan de Spuistraat 3, middenin het centrum. Natuurlijk kun je ook altijd één van de andere vestigingen in ons land bezoeken in Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Rotterdam, Den Bosch of Maastricht. Voor meer informatie over deze winkels of het fijne assortiment kun je een bezoek brengen aan de website van Lush. Daar vind je ook volop aandacht over hun nieuwste actie #keepiton.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/Lush.Nederland/

Related Posts

Leave a Comment