Nieuw geopend: Simitçi Dünyasi Rotterdam

door admin

Nederland wordt steeds rijker aan restaurants waar je kunt genieten van diverse wereldkeukens. Ook de Turkse keuken is enorm in opkomst in ons land en van deze veelzijdige keuken kun je genieten bij Turkse bakkerij en bistro Simitçi Dünyasi. Na Utrecht en Den Haag is sinds dit weekend ook Rotterdam een vestiging van deze populaire bistro rijker. De feestelijke opening van de bistro aan de Karel Doormanstraat vond op 21 oktober plaats.

Simitçi Dünyasi is in behoorlijk tempo aan het groeien in Nederland. In april van dit jaar opende de eerste vestiging de deuren in Utrecht, in september opende de deuren van een bistro in Den Haag en dit weekend werd alweer de derde vestiging geopend in ons land, dit maal in het centrum van Rotterdam. Bij deze Turkse bakkerij en bistro geniet je van de smaakvolle Turkse keuken. Op het menu staan gerechten als gegrilde köfte, de Simitçi burger, diverse soorten pasta’s, baklava en natuurlijk heerlijk Turks brood.

Simitçi Dünyasi

Alhoewel Simitçi Dünyasi tot dit jaar nog onbekend was in ons land is de bistro zeker geen onbekende in Turkije. Al sinds 2012 timmert de bistro hard aan de weg en momenteel zijn er al meer dan honderd bistro’s en kiosken door heel Turkije te vinden. Ook voor Nederland zijn grootse plannen: na de vestigingen in Utrecht, Den Haag en Rotterdam hoopt Simitçi Dünyasi ook nog vestigingen te openen in Amsterdam en Almere.

Je vindt de nieuwe vestiging van Simitçi Dünyasi aan de Karel Doormanstraat 392-Z in Rotterdam. Natuurlijk zijn de andere vestiging aan het Van Starkenborghhof 2 in Utrecht en De Stede 28 in Den Haag ook te bezoeken.  Voor meer informatie over deze Turkse bistro kun je een kijkje nemen op de Facebookpagina van Simitçi Dünyasi.

Related Posts

Leave a Comment