Vegansuper

door admin

Plantaardig eten is de laatste jaren steeds meer in opkomst. Of het nu uit ethische overwegingen is of vanuit gezondheidsperspectief: steeds meer mensen volgen een vegetarisch of veganistisch dieet. Hiermee is de vraag naar plantaardige producten ook enorm toegenomen, maar helaas is het aanbod in de reguliere supermarkten nog altijd een uitdaging. Natuurlijk is er steeds meer aanbod, zoals notenmelk en vegan snoep, maar het is nog altijd goed zoeken. In heel veel producten zitten namelijk dierlijke ingrediënten verstopt, zelfs waar je het niet verwacht. Gelukkig zijn er steeds meer winkels en webshops die zich specifiek richten op vegetariërs en veganisten en vorige week opende de eerste veganistische supermarkt in Groningen de deuren: Vegansuper.

Vegansuper is een 100% veganistische supermarkt met een uitgebreid aanbod van 2.000 producten. Hier kunnen vegans, vegetariërs en mensen met een lactose-intolerantie zorgeloos hun boodschappen doen want alle producten zijn vrij van dierlijke ingrediënten. Hier hoef je dus geen etiketten uit te pluizen en dat maakt boodschappen doen wel een heel stuk eenvoudiger. Bij Vegansuper kun je terecht voor al je dagelijkse boodschappen, van plantaardige melk tot vegan burgers en van toiletpapier tot diervoeding. Ongeveer 70% van het assortiment is biologisch. Vegansuper wil binnenkort ook gaan werken met handige kleurcodes voor allergenen zodat ook mensen met een voedselintolerantie hier eenvoudig kunnen winkelen zonder etiketten te hoeven lezen.

Je vindt Vegansuper aan de Nieuwe Ebbingestraat 87 in Groningen. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08.30 uur tot 18.30 uur (op zaterdag tot 17.30 uur). Voor meer informatie over de winkel kun je een kijkje nemen op de website van Vegansuper. In de loop van 2017 zullen ze ook een webshop openen waar het complete assortiment te bestellen is.

Related Posts

Leave a Comment