24H Noord

door admin

Van zaterdag 29 oktober 12.00 uur tot zondag 30 oktober 12.00 uur beleef je Amsterdam Noord op een geheel nieuwe manier tijdens het leuke event 24H Noord. Na 24H Oost, 24H West, 24H Zuidoost en 25H Zuid is het nu de beurt aan Amsterdam Noord om in het zonnetje gezet te worden dit jaar. Tijdens dit bijzondere event openen diverse locaties in het stadsdeel hun deuren en maak je in 24 uur kennis met de veelzijdigheid en creativiteit van dit steeds verder ontwikkelende en opkomende stadsdeel.

24H

Tijdens 24H Noord valt er van alles te beleven in Amsterdam Noord op cultureel, muzikaal, sportief en culinair gebied. Diverse winkels, instellingen en overige locaties openen voor deze gelegenheid hun deuren en organiseren leuke activiteiten om het publiek kennis te laten maken met hun stadsdeel. Zo kun je dit weekend deelnemen aan een zonsopgangsritueel bij Tuin aan Zee of juist de zonsopgang bewonderen van de A’DAM toren met verse sappen, yoga en een ontspannen ochtendconcert. Neem een kijkje bij Art City, de grootste broedplaats van Europa, neem deel aan een fietstour door Noord, bezoek De Ceuvel wat speciaal voor de gelegenheid is omgetoverd tot kuuroord, krijg een exclusieve rondleiding door de ponthaven, waan je weer even kind bij Trammeland, vier Halloween bij Noorderlicht of vier feest bij Oedipus Brewing. Er is zo ontzettend veel te doen dat je ogen en oren tekort komt deze dag.

24H

24H Noord vindt plaats van zaterdag 29 oktober 12.00 uur tot zondag 30 oktober 12.00 uur. Voor het volledige programma en meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van 24H. 24H Noord is gelijk de laatste editie van 24H van dit jaar, maar ook in 2017 zullen de diverse stadsdelen weer in het zonnetje gezet worden dus houd Wanderlust zeker in de gaten om op de hoogte te blijven van deze leuke events!

Bron foto’s: Merijn Roubroeks @ http://www.iamsterdam.com/

Related Posts

Leave a Comment