Le Feast

door admin

Feestgangers die op 12 november een bezoek brengen aan Le Guess Who? krijgen dat weekend de unieke kans om aan te schuiven in een Utrechts huiskamerrestaurant tijdens Le Feast. Op die dag toveren diverse Utrechtse thuischefs hun huiskamers om tot huiskamerrestaurants om diverse bezoekers te verwelkomen en kennis te laten maken met hun culinaire kunsten.

Dit is de tweede editie van Le Feast: vorig jaar november werd dit culinaire feest voor het eerst georganiseerd en werden er ruim 100 gasten in 15 verschillende huiskamerrestaurants ontvangen. Samen met mensen die je misschien niet kent schuif je aan bij iemand in huis om te genieten van hun specialiteiten. Het is alsof je uit eten gaat, maar dan gezelliger, persoonlijker en veel verrassender. De chef des huizes verzorgt een snelle hap of een geheel driegangendiner, wat hun persoonlijke voorkeur heeft. De gasten kunnen vooraf een ticket reserveren en kiezen voor een maaltijd. Een paar dagen voor het event krijg je dan het adres van jouw chef toegestuurd: waar en bij wie je gaat eten blijft dus een verrassing! Na afloop van het diner betaal je voor de maaltijd volgens het ‘pay what you want’ principe: je betaald dus naar wat jij de maaltijd waard vond.

Le Feast vindt plaats op zaterdag 12 november. Geïnteresseerde thuischefs kunnen zich tot 1 november aanmelden via het inschrijfformulier. Gasten kunnen een plek reserveren door tot 9 november hier een ticket te kopen van €3,50 (inclusief servicekosten). Voor meer informatie over het event kun je ook een kijkje nemen op de Facebookpagina van Le Feast.

Bron foto: Brooke Lark @ https://unsplash.com/

Related Posts

Leave a Comment