24H Zuid

door admin

Van zaterdag 24 september 12.00 uur tot zondag 25 september 12.00 uur beleef je Amsterdam Zuid op een geheel nieuwe manier tijdens het leuke event 24H Zuid. Na 24H Oost, 24H West en 24H Zuidoost is het nu de beurt aan Amsterdam-Zuid om in het zonnetje gezet te worden dit jaar. Tijdens dit bijzondere event openen diverse locaties in het stadsdeel hun deuren en maak je in 24 uur kennis met de veelzijdigheid en creativiteit van stadsdeel Zuid.

24H Zuid

24H Zuid vindt dit jaar voor de 3e keer plaat en voor de gelegenheid openen ruim 40 locaties de deuren voor het publiek en kunnen bezoekers het bruisende leven in Zuid ervaren. Onder de locaties vind je culturele instellingen, horeca en winkels. Deze editie staan vooral sport en kunst op het programma. In het Van Gogh Museum is iedereen de hele avond gratis welkom tijdens de Nacht van de Waanzin waar je Van Goghs psychische gesteldheid kunt ervaren via virtual reality. Je ontdekt het Concertgebouw op een heel andere manier tijdens een spannende nachtelijke rondleiding. In een authentieke oude tram geniet je van de optredens van diverse singer-songwriters en in The College Hotel doe je stilletjes een dansje in de silent poetry disco. Op het Mahlerplein kun je afdalen in de leidingentunnel en sportievelingen kunnen deelnemen aan Japans zwaardvechten, karate, aikido of cheerleading. Heb je na al deze activiteiten honger gekregen? Geniet dan van een exclusieve barbecue in het Okura. 24H Zuid wordt dit jaar afgesloten met een nachtsafari door het Amsterdamse Bos.

24H Zuid

24H Zuid vindt plaats van zaterdag 24 september 12.00 uur tot zondag 25 september 12.00 uur. Voor het volledige programma en meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van 24H. Na 24H Zuid is het op 29 oktober tijd voor 24H Noord dus houd Wanderlust zeker in de gaten om op de hoogte te blijven van deze leuke events!

Bron foto’s: Merijn Roubroeks @ http://www.iamsterdam.com/

Related Posts

Leave a Comment