Manifeest

door admin

Dit weekend vindt de 2e editie plaats van Manifeest: een cultureel nachtfestival waar theatermakers, schrijvers, muzikanten, kunstenaars en DJ’s samenkomen met een publiek om te manifeesten voor de vrede. Je kunt hier een ontzettend vol en inspirerend programma verwachten vol creativiteit en positiviteit.

Manifeest

In het afsluitende weekend van de Vredesweek wordt het festival Manifeest georganiseerd. Het Manifeest is een initiatief van vredesbeweging PAX en wordt jaarlijks georganiseerd als boodschap voor de vrede. Het festival staat bomvol met creativiteit, optredens, inspiratie, ideeën, muziek en plezier en draagt één en al positiviteit uit. Juist deze creatieve uitingsvormen zijn belangrijk omdat dit als eerst van het podium verdwijnt als de vrede wordt bedreigd en helaas is dat nog steeds een aan de orde van de dag. Tijdens deze 2e editie komen grote namen als Lucas de Man, Kluun, Tommy Wieringa, Alex Boogers, SHMLSS, Mirik Milan, Comedyhuis, Loesje en Sven en Tettero samen om zich hard te maken voor de vrede.

Manifeest

Manifeest vindt plaats op zaterdag 24 september van 18.00 uur tot 04.00 uur in de Stadsschouwburg in Amsterdam. Aansluitend aan het Manifeest vindt een afsluitend feest plaats in de Koninklijke Foyer georganiseerd door het internationaal gerenommeerde muziekplatform 22TRACKS. Een kaartje kost €17,50 (inclusief servicekosten) en verschaft niet alleen toegang tot het gehele festival, maar hiermee steun je ook nog eens vredeswerk wereldwijd. Voor meer informatie over het festival, de programmering of voor het bestellen van kaartjes kun je een bezoek brengen aan de website van Manifeest.

Bron foto 1: Bete Photography
Bron foto 2: Dennis Bouman
Bron foto 3: Dennis Bouman

Related Posts

Leave a Comment