Sunday Fair

door admin

Aankomend weekend vindt de Sunday Fair plaats: een gezellige markt waar je je kunt laten verrassen door bijzondere, creatieve en originele producten en heerlijke hapjes en drankjes bij de rollende keukens. Op een bijzondere locatie in Brabant, namelijk het voormalige Land van Ooit, waan je je even helemaal weg in eigen land.

Sunday Fair

De Sunday Fair dit weekend wordt alweer voor de derde keer georganiseerd en ook deze editie is er voor jong en oud weer van alles te beleven. Natuurlijk maak je op de gezellige markt kennis met een heleboel leuke lifestylemerken en shop je hier naar hartenlust voor vintage, handgemaakte en originele producten. Je kunt ambachtelijke streekproducten en heerlijke internationale gerechten proeven bij de diverse aanwezige foodtrucks en natuurlijk zijn er ook allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zo kunnen kinderen zich uitleven bij de kinderworkshops, de familievoorstelling ‘Vette Shit’ of pony rijden, bellen blazen en zich laten schminken. Volwassenen kunnen op de fair stijladvies inwinnen, of een ontspannen stoelmassage krijgen om echt helemaal tot rust te komen. Er vinden diverse optredens plaats op het terrein en je kunt hier ook een heuse roofvogelshow of paardenshow bijwonen. De Sunday Fair is met recht een gevarieerd event voor jong en oud te noemen.

Sunday Fair

De Sunday Fair vindt plaats op zondag 25 september van 10.00 uur tot 17.00 uur in de Poort van Heusden, in het voormalig Land van Ooit, in Drunen, vlakbij Den Bosch. Voor meer informatie over het event kun je een kijkje nemen op de website van de Sunday Fair.

Bron foto’s: Eventotaal

Related Posts

Leave a Comment