Voorjaarsfair Lentiade

door admin

Dit weekend vindt alweer de 7e editie plaats van de Voorjaarsfair Lentiade, een ontzettend gezellig evenement vol live muziek, shopping en activiteiten voor jong en oud. Waan je even helemaal weg dit weekend op het terrein van het voormalige Land van Ooit.

Tijdens de Voorjaarsfair Lentiade krijg je echt dat lentegevoel. De ruim 150 deelnemende bedrijven en foodtrucks zorgen voor een gevarieerd en interessant programma. Bij de diverse stands op de markt shop je voor mode, brocante, kunst, beautyproducten, interieur- en tuindecoratie, accessoires en streekproducten en op het foodcourt vind je diverse foodtrucks waar je allerlei lekkers kunt eten en drinken. Daarnaast is er een leuk programma georganiseerd met live muziek, roofvogeldemonstraties, ridderspelen, spirituele workshops en lezingen en optredens.

De Voorjaarsfair Lentiade vindt plaats op 16 en 17 april in de Poort van Heusden, aan de rand van Drunen en Nieuwkuijk, ook wel bekend als het voormalige Land van Ooit. De voorjaarsfair is op beide dagen te bezoeken van 10.00 tot 17.00. Kaarten zijn aan de kassa te koop voor €12,- per stuk, kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Voor meer praktische informatie over het event of een overzicht van alle deelnemers kun je een kijkje nemen op de website van de Voorjaarsfair Lentiade.

Bron foto: https://www.facebook.com/Lentiade/

Related Posts

Leave a Comment