Eeterij op Wielen Breda

door admin

Na een grootse editie in Ahoy Rotterdam eerder dit jaar is het aankomend weekend tijd voor Eeterij op Wielen in Breda. Vanaf vrijdag 15 april vind je dit ontzettend gezellige foodtruckfestival drie dagen lang op het Schoolakkerplein in Breda.

Tijdens Eeterij op Wielen geniet je een weekend lang van de beste drankjes en hapjes uit alle windstreken van de verschillende foodtrucks die aanwezig zijn. Ruim 40 foodtrucks zullen tijdens dit event in Breda aanwezig zijn. Diverse dj’s verzorgen het gevarieerde muzikale programma gedurende deze dagen en natuurlijk wordt de sfeer ook bepaald door die typische Bredase gezelligheid.

Eeterij op Wielen vindt plaats van vrijdag 15 april tot en met zondag 17 april op het Schoolakkerplein in Breda. Het festival begint vrijdag om 17.00 en duurt tot 24.00, op zaterdag ben je van 12.00 tot 24.00 welkom en zondag van 12.00 tot 20.00. De entree is geheel gratis, wel betaal je een eenmalige bijdrage voor een duurzaam drinkglas dat je bij elke drankbestelling kunt omruilen voor een schoon exemplaar. Voor meer informatie dit gezellige foodtruckfestival kun je een kijkje nemen op de website van Eeterij op Wielen.

Related Posts

Leave a Comment