Nieuw geopend: De Frietwinkel in Den Haag

door admin

Als wij een dagje in Utrecht zijn brengen wij bijna altijd een bezoekje aan De Frietwinkel, de eerste frietwinkel in Utrecht waar je heerlijke biologische friet kunt kopen. We waren dan ook heel erg verheugd om te horen dat De Frietwinkel een tweede vestiging opende in Nederland en wel in één van onze andere favoriete winkelsteden: Den Haag.

De start van De Frietwinkel is bijna sprookjesachtig. Ze begonnen als frietbakkers met een frietfiets op diverse biologische markten en door het enorme succes zijn ze doorgegroeid naar een fysieke winkel in het centrum van Utrecht. Ook deze winkel bleek erg succesvol te zijn dus het is geen wonder dat er plannen waren tot een uitbreiding. Deze uitbreiding vindt vandaag plaats met de opening van een tweede winkel in het centrum van Den Haag.

Bij De Frietwinkel geniet je van heerlijke frieten die voor je ogen worden gesneden met schil en al en dus altijd supervers zijn. Niet voor niets is De Frietwinkel winnaar van de AD Friettest 2015! Naast friet met een sausje erbij kun je in het weekend ook kiezen voor friet met stoofvlees of een kroket, bereid met biologisch vlees van de Groene Slager. Wij verwachten dat het menu in hun nieuwe vestiging in Den Haag nagenoeg hetzelfde zal blijven.

De nieuwe vestiging van De Frietwinkel zal vandaag, vrijdag 15 april, de deuren openen voor het publiek om 11.30 aan Korte Poten 23. Natuurlijk kun je ook altijd nog een bezoek brengen aan De Frietwinkel in Utrecht aan de Vinkenburgstraat 10. Wil je op de hoogte blijven? Volg dan zeker de Facebookpagina van De Frietwinkel Den Haag.

Bron foto: http://frietwinkel.nl/

Related Posts

Leave a Comment