Roots Market

door admin

Steeds meer organisaties verduurzamen hun events en ook steeds meer events richten hun pijlen op de steeds groter wordende groep duurzame consumenten. Zo ook de nieuwe Roots Market, een markt waar je terug gaat naar de roots en je kunt shoppen voor duurzame, natuurlijke en handgemaakte producten.

De Roots Market is niet geheel nieuw: vorig jaar werd al op dezelfde locaties met grote regelmatig de Biologische Braderie georganiseerd. Deze braderie is opgegaan in deze nieuwe markt en het concept is ook verder uitgebreid. Op deze markt shop je niet alleen voor fijne duurzame en handgemaakte producten, je kunt hier ook heerlijk eten en drinken en bij diverse stands worden workshops en andere activiteiten georganiseerd. .

De eerstvolgende editie van de Roots Market zal plaatsvinden op zondag 21 augustus in Kijkduin. De markt zal daarnaast ook regelmatig worden georganiseerd in Egmond aan Zee en op camping Bakkum in Castricum. Voor meer informatie over de Roots Market of een overzicht van de aankomende edities kun je een kijkje nemen op de website van de Roots Market.

Bron foto: https://www.facebook.com/rootsmarkt/

Related Posts

Leave a Comment