Binnenkort geopend: De Frietwinkel Breda

door admin

Het gaat als een speer met De Frietwinkel. Eerder deze maand maakten wij al bekend dat De Frietwinkel een nieuwe vestiging had geopend in Den Haag en onlangs ontdekten wij dat ook Breda binnenkort een vestiging van de enorm populaire frietzaak rijker is. Dat is nog eens leuk nieuws voor Noord-Brabant!

De Frietwinkel is enkele jaren geleden begonnen met hun frietfiets waarmee ze diverse biologische markten bezochten met hun heerlijke ambachtelijke en biologische friet. Hun frietfiets was een groot succes (en is trouwens nog altijd aanwezig op diverse markten en festivals!) en ook hun allereerste winkel in het centrum van Utrecht wordt nog altijd enorm goed bezocht. Hun friet werd door het AD verkozen als de beste friet van Nederland in 2015 en ook dit jaar scoorden ze maar liefst een 9,5 op de test! Op 15 april werd de tweede vestiging van De Frietwinkel feestelijk geopend in Den Haag en binnenkort opent alweer hun derde vestiging in het centrum van Breda.

De nieuwe vestiging van De Frietwinkel zal naar verwachting eind mei de deuren openen aan de Korte Brugstraat 1 in Breda. Tot die tijd zijn De Frietwinkel in de Vinkenburgstraat 10 in Utrecht en aan Korte Poten 23 in Den Haag natuurlijk gewoon te bezoeken. Wij houden je natuurlijk op de hoogte, maar volg ook vooral de Facebookpagina van De Frietwinkel Breda voor meer informatie over de opening in de loop van komende maand.

Bron foto: http://frietwinkel.nl/

Related Posts

Leave a Comment