Nieuw geopend: Friet District

door admin

Terwijl heel frietminnend Nederland vol spanning wacht op de opening van het Frites Atelier in Den Haag ontdekten wij deze week dat Sergio Herman niet de enige chef-kok is die zich waagt aan zijn eigen fritesrestaurant. Het blijkt dat je in Den Haag sinds deze week al kunt genieten van een portie frites op sterrenchefniveau bij de onlangs geopende friteszaak Friet District met niemand minder dan Niven Kunz als investeerder.

Friet District

Dat bekende chef-koks zich wagen aan een toegankelijk restaurant is niets nieuws. Al eerder opende Robert Kranenborg diverse vestigingen van zijn hamburgerrestaurant Thrill Grill en Sergio Herman heeft grootse plannen met zijn Frites Atelier. Nu waagt dus ook Niven Kunz zich op deze markt. Zelf zal hij niet werkzaam zijn in de zaak, hij is investeerder en bedenker van de sausrecepten. Friet District is namelijk een initiatief van Enzio van Vloten en Dennis Sterk: twee jonge ondernemers afkomstig uit de keuken van het restaurant van Niven Kunz. Bij deze nieuwe friteszaak kun je natuurlijk terecht voor heerlijke, ambachtelijke frites van enkel biologische aardappels met heerlijke sauzen, maar ook voor diverse snacks als hamburgers, curryworsten, saté en kroketten ben je hier aan het juiste adres. Daarnaast serveert Friet District ook ambachtelijk schepijs en milkshakes.

Friet District

Friet District is sinds deze week geopend aan de Prinsestraat 73 in Den Haag. Wil je meer weten over deze nieuwe zaak? Bezoek dan zeker eens de Facebookpagina van Friet District.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/Friet-District-1082139165140746/

Related Posts

Leave a Comment