LINDA.Festival

LINDA.Festival

door Wanderlust

Dit jaar vindt de allereerste editie plaats van het LINDA.Festival, een lifestyle event waar het tijdschrift LINDA. voor even live te beleven is. Je kunt hier naar hartenlust shoppen bij de leukste winkels, genieten van heerlijke hapjes en drankjes en natuurlijk staat er ook genoeg leuks qua entertainment op de planning.

LINDA.Festival

Het festival noemt zichzelf trots een waar walhalla voor shopfanaten. Niet alleen vindt er een LINDA.markt plaats waar je meer dan vijftig leuke merken op het gebied van mode, lifestyle, gadgets en beauty vindt, er wordt ook een heuse kofferbaksale georganiseerd waar je de mooiste vintage pareltjes vindt. Van al dat shoppen krijg je natuurlijk honger, maar gelukkig is er ook volop aandacht voor hapjes en drankjes op het festival. Verspreid over het terrein staan diverse foodtrucks met heerlijke gerechten, in het LINDA.café geniet je van een heerlijk kopje koffie met iets lekkers en in L’HOMO.bar worden drankjes geserveerd door mannelijk schoon terwijl je de longen uit je lijf zingt (lees: schreeuwt) tijdens de karaoke.

Ook qua entertainment valt er van alles te beleven. Zo geeft Fiona Hering fashionles tijdens het festival, geeft Nega een lesje straattaal, treden cabaretiers Berit Companjen, Tim Hartog en Howard Komproe op in het knusse LINDA.theater en vinden er muzikale optredens plaats van grote artiesten als Miss Montreal, Jett Rebel, Chef’Special, Ali B en Gerson Main. Verder kun je op het terrein in de kookstudio koken met Miljuschka Witzenhausen en Menno de Koning, genieten van een heerlijke schoonheidsbehandeling van SENSAI, je haar laten stylen bij Rob Peetoom, je nagels laten doen bij Essie en een welverdiende massage krijgen bij Kneipp.

LINDA.Festival

Het LINDA.Festival vindt plaats op 14 en 15 mei op het Hembrugterrein in Zaandam. Tickets zijn tot 13 mei in de voorverkoop verkrijgbaar voor €25,- en daarna voor een iets hoger tarief aan de deur verkrijgbaar. Voor meer informatie over het festival en de diverse activiteiten die worden georganiseerd kun je een kijkje nemen de website van het LINDA. Festival.

Related Posts

Leave a Comment