Proef de Haven

door admin

Onlangs zijn wij op uitnodiging van Krista van Stoer & Smaak een dagje naar Amersfoort geweest voor een gezellige foodtour en vooral een kennismaking met deze mooie stad. We hebben ontzettend veel leuke nieuwe hotspots ontdekt en die delen we natuurlijk zeker met jullie, maar aankomend weekend hebben jullie de kans om al kennis te maken met een aantal van deze hotspots tijdens Proef de Haven Amersfoort.

Proef de Haven

Proef de Haven Amersfoort is een gezellige wandeling in de Eemhaven waarbij je kennismaakt met de veelzijdigheid van dit veelal nog onontdekte deel van Amersfoort. De wandeling leidt langs 8 verschillende locaties en laat je kennismaken met hun eigen stijl en karakter. Bij Zandfoort aan de Eem waan je je even op een tropisch eiland, bij Het Lokaal maak je kennis met prachtige lokale producten en bij Hoog Vuur geniet je van een heerlijke maaltijd van lokale producten. Bij De Vereeniging eet je wat de pot schaft, bij De Saffraan krijg je een maaltijd op het hoogste culinaire niveau en bij Merlot is het genieten van verfijnde gerechten met heerlijke wijnen. Restaurant Dara serveert heerlijke Mediterrane en Midden-Oosterse mezze en bij Fluor gaan de voetjes van de vloer.

Het Lokaal

Proef de Haven in Amersfoort vindt plaats op zondag 25 september van 12.00 uur tot 17.00 uur. Kaartjes zijn €65,- per persoon, maar daar krijg je dan ook wel wat voor. Voor meer informatie of het bestellen van kaartjes kun je een bezoek brengen aan de website van WijnSpijs.

Related Posts

1 comment

Foodtour033 • 6 oktober 2016 - 3:01 pm

[…] en City Marketing Amersfoort er zelf over schreven? Lees het blog van Ellicious, Goodfoodlove, Wanderlust , Taste our Joy, Foodie on tour, Josephine Kookt, Les us stay for a day, Our Hangry Kitchen , The […]

Reply

Leave a Comment