Nieuw geopend: Ataro’s Place

door admin

Twee weken geleden opende in De Haag het eerste West-Afrikaanse eetcafé Ataro’s Place. De West-Afrikaanse keuken is relatief onbekend in Nederland en Ataro’s Place gaat daar volgens de oprichtster verandering in brengen. De naam Ataro komt oorspronkelijk van de Afrikaanse habanero peper Ata Rodo en symboliseert de West-Afrikaanse keuken: namelijk barstensvol smaak.

Ataro's Place

De initiatiefnemer van Ataro’s Place is de Nigeriaanse ondernemer Ebere Akadiri. Zij lanceerde al eerder een kruidenlijn en organiseer ook workshops onder de naam Ataro’s Food & Spices. Daarnaast deelt zij haar recepten via haar website, nieuwsbrief en blog en brengt zij foodboxen uit. Met deze initiatieven wil zijn de West-Afrikaanse keuken meer bekendheid geven, om te beginnen in Nederland. Ebere Akadiri is ook vaak te vinden op diverse foodfestivals met haar producten en gerechten, maar nu kunnen we met hele jaar door genieten van de West-Afrikaanse keuken. Bij Ataro’s Place geniet je van de traditioneel West-Afrikaanse keuken met gerechten uit 5 verschillende landen, namelijk Nigeria, Ghana, Ivoorkust, Senegal en Gambia. Je kunt heerlijke gerechten als Jollof rijst verwachten, maar ook bijvoorbeeld een heel bijzondere high tea waarbij je kennismaakt met de diverse smaken van de keukens uit eerdergenoemde landen.

Ataro's Place

Ataro’s Place is nu geopend aan de Prinsestraat 18 in Den Haag. Hier vind je het eetcafé, maar de diverse producten van Ataro’s Food worden hier ook verkocht. Voor meer informatie over de producten van Ataro’s Foo & Spices en het nieuwe restaurant kun je een kijkje nemen op de website van Ataro’s Food.

Related Posts

Leave a Comment