Proef Amersfoort

door admin

Tegenwoordig organiseren steeds meer steden hun eigen culinaire evenement en wat ons betreft geheel terecht ook. Op deze manier worden de diverse culinaire ondernemingen in een stad op een laagdrempelige manier onder de aandacht gebracht van een groot publiek, zowel uit de stad zelf als ver daarbuiten. Ook in Amersfoort mag zo’n event natuurlijk niet ontbreken en daarom vindt ook dit jaar weer een editie plaats van Proef Amersfoort. Van 5 tot en met 8 mei staat het Hof in Amersfoort geheel in het teken van eten, drinken en gezelligheid.

Proef Amersfoort

Tijdens Proef Amersfoort ontdek je culinair Amersfoort door te genieten van allerlei lekkers bij de diverse deelnemers die aanwezig zijn op het terrein. Dit jaar geniet je onder andere van het lekkers van restaurant Sloop, restaurant Tollius, Alberts Eten & Drinken, Sushi Time, Hop en Hen, Jabugo en Amigos Cantina. Zoals je kunt zien een zeer gevarieerd aanbod en voor ieder wat wils. In totaal nemen zo’n 20 verschillende ondernemingen deel aan Proef Amersfoort en natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een gezellige sfeer met live muziek.

Proef Amersfoort

Proef Amersfoort vindt plaats op dinsdag 3 mei (besloten) en van donderdag 5 mei tot en met zondag 8 mei. Het event vindt plaats in Hof van Amersfoort, middenin het centrum en de toegang is gratis. De betaling voor gerechten en drankjes vindt plaats met zogenaamde Keitjes op een eigen Proefpas welke bij de kassa’s op het terrein kan worden aangeschaft. Voor meer informatie over het event of over de aanwezige deelnemers kun je de website van Proef Amersfoort bezoeken.

Bron foto’s: Hartendorp Photography @ http://www.proefamersfoort.nl/

Related Posts

Leave a Comment