Nieuw in de schappen: dirty chai van Celestial Seasonings

door admin

Onlangs mochten wij kennis maken met de nieuwste thee van Celestial Seasonings, namelijk de Dirty Chai. Deze thee is een bijzondere mix van koffie en thee en kan op verschillende manieren gedronken worden waardoor deze bij een groot publiek in de smaak valt.

Dirty Chai Celestial Seasonings

Dirty chai is een mix van espresso en zwarte thee met een kruidige smaak van kardemom, kaneel en zwarte peper. Wij waren al groot fan van de chai tea dus we hadden hoge verwachtingen van de dirty chai. Gelukkig werden we niet teleurgesteld en smaakte deze oppeppende thee naar meer! De dirty chai kan gedronken worden met een scheutje (plantaardige) melk of met een beetje honing of suiker, maar zelfs gekoeld met wat citroen schijnt deze thee heerlijk te zijn. De thee is 100% natuurlijk, er zijn geen kunstmatige geur-, kleur of bewaarstoffen aan toegevoegd.

Dirty Chai Celestial Seasonings

Wil jij ook kennis maken met de dirty chai van Celestial Seasonings? De thee is nu al algemeen verkrijgbaar bij diverse supermarkten en speciaalzaken. Voor meer informatie over de dirty chai of andere producten van Celestial Seasonings kun je een kijkje nemen op de ontzettend mooi vormgegeven website van Celestial Seasonings.

banner

Related Posts

Leave a Comment