Margriet Winter Fair

door admin

De winter lijkt dan toch echt voor de deur te staan en alhoewel het buiten toch iets minder prettig toeven is genieten we met volle teugen van de aankomende feestdagen en de fantastische winterfestivals. Eén winterevenement waar jong en oud welkom is en waar van alles is te beleven is de Margriet Winter Fair die van 18 tot en met 24 november plaatsvindt.

Ook dit jaar zal de Margriet Winter Fair plaatsvinden in de Jaarbeurs in Utrecht en zal er weer van alles te beleven zijn op het gebied van shopping, muziek, creativiteit, gezondheid en gezelligheid. Het festival wordt dit jaar alweer voor de 16e keer georganiseerd en heeft ook deze editie weer een bomvol programma. Met talloze leuke stands van diverse merken, bedrijven en organisaties kun je hier je shophart ophalen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de stands van Bloomon, Albelli, Djoser, Greenpeace, Jack & Jill, Kneipp, Mart Visser, Nak’d, Rosti Mepal, Shoeby, The Fashion Truck, Tom Du, Weleda, Woontante.nl of Zenner. Zoals je ziet is het aanbod enorm divers en uitgebreid en shop je hier voor de leukste kleding, accessoires, interieuritems, hobbyartikelen, cadeaus en foodproducten.

Naast shoppen valt er tijdens de Margriet Winter Fair nog veel meer te beleven. Zo vinden er diverse muzikale optredens plaats van grote namen als de 3JS, Charly Luske, Niels Geusebroek, Van Dik Hout en Jeroen van der Boom. Neem deel aan leuke workshops waar je leert hoelahoepen, gezonde sapjes maakt, de perfecte wenkbrauw leert stylen of meer ontdekt over balans tussen lichaam en geest. Ben je dol op lezen? Op de Margriet Winter Fair ontmoet je jouw favoriete auteurs en krijg je zelfs de gelegenheid om jouw exemplaar te laten signeren. Aanwezig zijn onder andere Anita Witzier, Aaf Brandt Corstius, Marjan van den Berg, Yvonne Kroonenberg, Ronald Giphart en Herman Koch.

De Margriet Winter Fair is van vrijdag 18 tot en met donderdag 24 november te bezoeken in de Jaarbeurs in Utrecht. De fair is dagelijks van 10.00 uur tot 18.00 uur geopend voor het publiek. Voor praktische informatie of het bestellen van kaarten breng je een bezoek aan de website van de Margriet Winter Fair.

Related Posts

Leave a Comment