KreaDoe

door admin

Alle frutselaars, handige harry’s, crea bea’s, keukenprins(ess)en en hobbyisten opgelet want vanaf vandaag staat de Jaarbeurs in Utrecht weer helemaal in het teken van creativiteit tijdens de KreaDoe! Maar liefst 5 dagen lang kun je hier terecht voor al je benodigdheden en inspiratie voor jouw favoriete creatieve bezigheid.

KreaDoe

De KreaDoe is een jaarlijks terugkerend evenement voor iedereen die gek is op creatief bezig zijn. In de grote Jaarbeurshal verzamelen bijna 300 exposanten zich om hun producten te verkopen, workshops te geven en bezoekers te inspireren. Je kunt hier natuurlijk je slag slaan en allerlei benodigdheden scoren voor jouw favoriete creatieve bezigheid, maar je kunt je ook volop laten inspireren en ontdekken wat de nieuwste trends zijn. Op de KreaDoe vind je alles op het gebied van haken, breien, scrapbooking, tekenen, schilderen, sieraden maken, stempelen, paper crafts, home deco, cupcakes maken en natuurlijk nog veel meer. Dit jaar is er extra veel aandacht voor taarten en cupcakes, oude ambachten en haken.

KreaDoe

De KreaDoe vindt plaats van woensdag 2 tot en met zondag 6 november in de Jaarbeurs in Utrecht. De beurs is elke dag te bezoeken van 10.00 uur tot 17.00 uur. Kaartjes aan de kassa kosten €12,50, maar zijn ook te bestellen via de website van KreaDoe. Hier vind je ook een heleboel informatie over de beurs en een uitgebreid overzicht van alle aanwezige exposanten.

 

Related Posts

Leave a Comment