Verzamelaars Jaarbeurs 2016

door admin

Alle verzamelaars opgelet! Aankomend weeekend is de Jaarbeurs in Utrecht weer hét verzamelaarswalhalla van Nederland. Of je nu vintagekleding, platen, serviesgoed, poppen of horloges spaart: bij de VerzamelaarsJaarbeurs, Europa’s grootste vintage evenement, moet je zijn.

VerzamelaarsJaarbeurs

De VerzamelaarsJaarbeurs wordt elk jaar georganiseerd en is met ruim 2000 stands een waar walhalla voor liefhebbers van vintage, antiek, muziekliefhebbers en elke andere verzamelaar. Verspreid over 5 verschillende hallen vind je hier een enorm uitgebreid aanbod aan design, antiek, vintage, curiosa en nog zoveel meer.

VerzamelaarsJaarbeurs

Naast deze enorme hoeveelheid stands worden er het hele weekend ook speciale presentaties, demonstraties en tentoonstellingen georganiseerd. Leer bijvoorbeeld meer over de Nederlandse musical en theater geschiedenis tijdens de expositie ‘Musicals in Nederland’, bezoek de tentoonstelling over Prince, bewonder Pokémon vintage en bewonder schaalmodellen van radio piratenzenders. Zoals ieder jaar zal tegelijkertijd met de Verzamelaars Jaarbeurs ook de Mega Platen & CD Beurs plaatsvinden. Ook wordt er tijdens de beurs de Dutch Collectors Award 2016 uitgereikt aan verzamelaars uit drie verschillende categorieën.

VerzamelaarsJaarbeurs

De VerzamelaarsJaarbeurs vindt plaats op zaterdag 12 en zondag 13 november in de Jaarbeurs Utrecht. De beurs op op zaterdag te bezoeken van 09.00 uur tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Kaartjes zijn vooraf te bestellen voor €12,50 via de website of aan de kassa te koop voor €14,-. Kinderen tot en met 11 jaar mogen gratis naar binnen. Voor meer informatie over de beurs kun je een kijkje nemen op de website van de VerzamelaarsJaarbeurs.

Bron foto’s: VerzamelaarsJaarbeurs

Related Posts

Leave a Comment